Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Techniek

OntwerpOntwerp

U kunt bij ons terecht voor een betrouwbaar en deskundig ontwerp voor uw gas-, water-, riolering-, sanitair-, centrale  verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie, alsmede platdak bedekking, zink- en koperwerkzaamheden. Aan de hand van het ontwerp kunnen wij een technisch advies geven aan u of aan uw opdrachtgever.

 

 

Technische adviseringTechnische advisering

U kunt bij ons terecht voor een deskundig technisch advies voor uw gas-, water-, riolering-, sanitair-, centrale  verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie, alsmede platdak bedekking. Ook zink- en koperwerkzaamheden vallen onder de adviesmogelijkheid. Aan de hand van het advies kunnen wij voor u een calculatie en installatietekeningen verzorgen.

 

 

Autocad tekenwerkAutocad en Revit BIM tekenwerk

U kunt bij ons terecht voor deskundige Autocad en Revit BIM installatietekeningen voor uw gas-, water-, riolering-, sanitair-, centrale  verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie, alsmede platdak bedekking. Ook zink- en koperwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheid.  Aan de hand van het advies (en door ons te verzorgen tekenwerk) kunnen wij voor u een calculatie verzorgen.

 

 

CalculatieCalculatie

U kunt bij ons terecht voor een betrouwbare en deskundige calculatie voor uw gas-, water-, riolering-, sanitair-, centrale  verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie, alsmede platdak bedekking, zink- en koperwerkzaamheden. Aan de hand van de uitgebreide calculatie verzorgen wij een concurrerende begroting. Door onze calculaties wordt uw scoringskans verhoogd. 

 

 

Coördinatie/begeleiding projectenCoördinatie/begeleiding projecten

U kunt bij ons terecht voor deskundige coördinatie van uw projecten voor uw gas-, water-, riolering-, sanitair-, centrale  verwarmingsinstallatie, mechanische ventilatie, alsmede platdak bedekking, zink- en koperwerkzaamheden. Vanaf de beginfase van uw project tot en met de oplevering kunnen wij u van dienst zijn. 

 

 

Bovenstaande onderdelen kunnen als totaalopdracht, als deelopdracht, maar ook op nacalculatie urenbasis. Diverse vormen van "interim-werken" zijn mogelijk. Dit is onze kracht.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons e-mail contactformulier of telefonisch via 06-16475996 (J.A.H. Veenhof) of 06-30194122 (D. van Beelen).