Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Financieel

Administratieve dienstverleningAdministratieve dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor een deskundige en betrouwbare inrichting van uw administratieve processen.  Het geheel van organisatorische maatregelen om een adequate administratie op te zetten en te onderhouden. Wij verzorgen complete administraties (van inboeken tot rapporteren en advisering), gericht op o.a. MKB, ZZP. Tevens verzorgen wij voor u een adequate financiële planning en zorgen voor een goed administratief informatiesysteem.

 

 

InterimInterim

U kunt bij ons terecht voor Ad interim administratieve diensten om uw tijdelijke ondercapaciteit op te vangen, bijvoorbeeld tijdens piek/seizoen momenten, of bij verzuimsituaties. Dit kan voor een af te spreken periode, maar ook in dag (delen) per week of maand. Hiermee behoudt u uw flexibiliteit.

 

 

Financiële adviseringFinanciële advisering

U kunt bij ons terecht voor een deskundig financieel advies voor uw organisatie. Dit kan op vele onderdelen binnen uw organisatie. Maar ook op gebied van kwaliteitscertificeringen, personeelszaken en dossiervorming kunnen wij u adviseren.

 

 

Implementatie automatiseringsprojecten/trajectenImplementatie automatiseringsprojecten/trajecten

U kunt bij ons terecht voor advies en coördinatie van uw projecten voor automatiseringstraject – project. Door onze ruime ervaring hierin kunnen wij u een gedegen advies en begeleiding bieden. Ook kan dit voor een af te spreken periode, en/of dag (delen) per week of maand, zelfs per project.

 

 

Bovenstaande onderdelen kunnen als totaalopdracht, als deelopdracht, maar ook op nacalculatie urenbasis. Diverse vormen van “interim-werken zijn mogelijk. Dit is onze kracht.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons e-mail contactformulier of telefonisch via 06-16475996 (J.A.H. Veenhof) of 06-30194122 (D. van Beelen).