Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Doelgroepen

Onze doelgroep bestaat uit vooral de aannemers, bouwkundige adviesbureaus, architecten, overige bedrijven en ZZP-er/eenmanszaak in de breedste zin van het woord, waarbij de nadruk ligt op het dienstverlenend oogpunt voor de zakelijke markt.

Aangezien in de huidige markt flexibiliteit wordt gevraagd, en kunnen wij dit flexibel invullen op projectbasis, of tijdsbasis. Een belangrijk aspect voor u.

Niets is nieuw in deze branche, maar de flexibiliteit en de samensmelting van techniek, financiën en automatisering geeft een extra kwaliteit aan dit bedrijf waardoor wij onderscheidend zijn. Deze 3 factoren geven u een ontlasting op de dagelijkse werkzaamheden.

Het technische concept is een fase “voor",  maar ook "tijdens" en "na" de installatie”, daarnaast is het financiële concept een “extra toevoeging” in de breedste zin van het woord.

Het product bestaat uit:

  • Ontwerp, calculatie, advisering, coordinatie/begeleiding , project-ontzorging van installatietechnische installaties, (gas, water, riolering, sanitair, centrale  verwarming, mechanische ventilatie, platdak bedekking)
  • Financiële, administratieve  advisering en begeleiding tbv o.a. ZZP en midden- en kleinbedrijf
  • Verzorgen van administratie tbv o.a. ZZP en midden- en kleinbedrijf, gedeeltelijk of totaal
  • Advisering, implementatie, begeleiding van automatiseringsprojecten en trajecten

Ons is geen bedrijf bekend welke bestaat uit deze mix, wij denken dat wij hierin “onderscheidend” zijn, en hierdoor voor u een welkome dienstverlener zijn waardoor u wordt ontzorgd.

Kwaliteit

De kwaliteit (deskundigheid, flexibiliteit prestatiegerichtheid, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen), zal leiden tot een positief effect bij opdrachtgevers. Zodra wij dat bereikt hebben bij hen, zal het vertrouwen gewonnen zijn, waardoor er een gezonde basis is gelegd voor verdere samenwerking. Dat is onze kracht, dus kwaliteit is ons uitgangspunt.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons e-mail contactformulier of telefonisch via 06-16475996 (J.A.H. Veenhof) of 06-30194122 (D. van Beelen).