Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Technisch Bureau van Beelen BV is opgericht in 2015 door de heren D. van Beelen en J.A.H. Veenhof. Handelend onder TBB (Technisch Bureau van Beelen) en AKV (Administratie Kantoor Veenhof).
Wij zijn bekenden binnen onze vakgebieden met jarenlange ervaringen.

De kracht ligt in het concept, onder de totaalnoemer “interim projectmanaging en financial controlling”. De bundeling van (in de ruimste zin van het woord) “advisering”, “coördinatie”, “techniek”,  “financiën” en “automatisering” binnen de branche, maar indien gewenst natuurlijk ook daarbuiten, zorgt voor een uniek concept. De klant "ontzorgen" en “meer” is onze doelstelling.

Wij zijn beiden gediplomeerde vakmensen met jarenlange ervaring binnen, maar ook buiten de installatiebranche, vanuit het oogpunt “advisering, coördinatie, techniek, financiën en automatisering, op  het vakgebied gas, water, sanitair, platte daken, centrale verwarming/ventilatie). Zowel adviserend, begeleidend, leidinggevend, als uitvoerend, met de daaraan voortkomende taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden.
Het kennisniveau is hoog en staat dus garant voor kwaliteit.

Wij zijn prestatiegericht, flexibel, en zelfstandig, maar ook bundelend. De mix van beiden, met een gezond doorzettingsvermogen, waarbij de realiteit niet uit het oog wordt verloren, zorgt voor een sterke basis voor opdrachtgevers.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons e-mail contactformulier of telefonisch via 06-16475996 (J.A.H. Veenhof) of 06-30194122 (D. van Beelen).